Hello ! You're safety step on my world .
+Follow | Dashboard|
s w e e t - m o m e n t s

EntriesAboutLinkiesCredits

Disclaimer :)


Hello . I'm Ezeera Farhin Shazellin. Thanks for visit :)

Screams


Sing A Song


Ramadhan tiba lagi
Friday, 20 July 2012 | 0 comments
Assalamualaikum ...... 



Alhamdulilah dan bersyukur ke hadrat ilahi sebab aku dapat lagi merasa nikmat berpuasa lagi . Terasa rinduuu pulak nak kembali kepada zaman budak-budak dulu . oke , meh dekat-dekat sikit, ade morey nak dicerita kan dekat awak dan awak . HAHAHAHA ...  kali nie dah dua kali aku merasa nikmat berpuasa sebagai mahasiswa . alahamdulilah , tapi biasalah ... setiap kali nak balik cuti mesti berlaku something diluar jangkaan kite. Actually , aku dan alyn aka roomate aku dah rancang nak balik kampung sama-sama naik kereta myBFF asma . Mula-mula sebelom bertolak , aku kena hadapi 1 kelas dulu ialah kelas qmt . Madam nie time aku nak balik kampung laaa die xmau lepas awal . then, kire-kire pukol 4 lah kiteowg gerak (kalau tak tipu la) sampai MC cari tiket then pukol 8.30 . kiteorang nie memang pikir seronok ! sempat tengok wayang lagi tue ! hahahahaha .. syokkk punyee syokkk dah pukol 7.50 kiteowg habis then gerak MC semula . tapi malang menimpa kiteowg sesatttttttt !HAHAHA ... tp naseb lah sampai jugak . tp penderitaan tidak berakhir macam tue je. smpai je area bukit KEPOMMMMMM !!! tayar kereta asma meletop . YA ALLAH ! besar betol dugaan . tp, setelah pukol 11 malam aku sampai jugak ke rumah aku . 




oke ! semapat snap gambar tau ! tengok nie ! 




kawan saya jadi kawan dia =)





dua-dua saya sayanggggggg






Lots of LOVE




sekian, salam ramadhan dari aku . buatlah selagi mana kebaikan selagi kita mampu melakukannya . 

Test 1 sudah bermula =)
Friday, 6 July 2012 | 0 comments
Assalammualaikum ^ __ ^


Student dengan exam dan test memang umpama isi dan kuku ek ??? hahaha ... mcm tue laa dengan aku :)   minggu depan , 10. 7 . 2012  bermulalah test 1 aku untuk sem2 nie . 


bab makan zera memamg laju . ahaha



Dupdapdupdap ... takod lah  ==' ape lah yg keluar test nanty kan ? mesty laH soalan , xkan lah jawapan pulak kan ? hahahahaha ....  oke , jom kite tengok jadual test 1 aku . 

  • Selasa : Islamic thought and cavilization ( ctu )  and Introduction of statistics (qmt )
  • Rabu : Intermediate  English  (bel 260 )  and Fundamentals of marketing (mkt )
  • Jumaat : Microeconomic ( eco 162 )

    Itulah yang aku kena hadapi minggu depan . Mak ayah doakan angah ye ..  aku akan cuba yang terbaekk !! hihihihi .. oke lah , itu saje entry unutk kali nie . last kate , study smart  ^_______ ^







    Hye si Gadis Zera .
    Sunday, 1 July 2012 | 0 comments
    Assalamualaikum .

    hye u all =)  name kite Ezeera farhin shazellin Binti Masiren  . panjangkan ?? hahaha .. zera pon xtwu pasal apa parents zera bagi nama begini ! btw , nice jugk . hihihihi ..


    ini lah saya =)  mok nye !! hihihi


    Korang mesty ade BFF kan ? xde ??? sobsobsob .... zera ade ramaiiii kawan2 yang support zera .. sama ada didepan , dibelakang kiri dan kanan . hihihi ...  oke ! jom zera kenal kan BFF zera =)


    Si manis Asma . lebiu Ma !!




    Si cantek Yana . 


    Omel kan ? nie lah Alyn  =)


    ayu kan ? nie lah cik eyqa . dia roomate merangkap seKampung dengan aku . 



    Si gadis berhaty lembut =) Ida farida . cantek kan ?



    Lastly but not least , Acha mohd . sangt cantek !


    Actually , ramai lg bff Zera yg nk tunjuk kat u all semua . tp , rasenye sampai sudah pon xhabis = =' hahaha .. oke lah . sampai sini jela celoteh zera . oke lah , esok zera ade presentation untuk subject Marketing . Wish me luck oke . Babai  . wasalam .