Hello ! You're safety step on my world .
+Follow | Dashboard|
s w e e t - m o m e n t s

EntriesAboutLinkiesCredits

Disclaimer :)


Hello . I'm Ezeera Farhin Shazellin. Thanks for visit :)

Screams


Sing A Song


Ramadhan tiba lagi
Friday, 20 July 2012 | 0 comments
Assalamualaikum ...... 



Alhamdulilah dan bersyukur ke hadrat ilahi sebab aku dapat lagi merasa nikmat berpuasa lagi . Terasa rinduuu pulak nak kembali kepada zaman budak-budak dulu . oke , meh dekat-dekat sikit, ade morey nak dicerita kan dekat awak dan awak . HAHAHAHA ...  kali nie dah dua kali aku merasa nikmat berpuasa sebagai mahasiswa . alahamdulilah , tapi biasalah ... setiap kali nak balik cuti mesti berlaku something diluar jangkaan kite. Actually , aku dan alyn aka roomate aku dah rancang nak balik kampung sama-sama naik kereta myBFF asma . Mula-mula sebelom bertolak , aku kena hadapi 1 kelas dulu ialah kelas qmt . Madam nie time aku nak balik kampung laaa die xmau lepas awal . then, kire-kire pukol 4 lah kiteowg gerak (kalau tak tipu la) sampai MC cari tiket then pukol 8.30 . kiteorang nie memang pikir seronok ! sempat tengok wayang lagi tue ! hahahahaha .. syokkk punyee syokkk dah pukol 7.50 kiteowg habis then gerak MC semula . tapi malang menimpa kiteowg sesatttttttt !HAHAHA ... tp naseb lah sampai jugak . tp penderitaan tidak berakhir macam tue je. smpai je area bukit KEPOMMMMMM !!! tayar kereta asma meletop . YA ALLAH ! besar betol dugaan . tp, setelah pukol 11 malam aku sampai jugak ke rumah aku . 




oke ! semapat snap gambar tau ! tengok nie ! 




kawan saya jadi kawan dia =)





dua-dua saya sayanggggggg






Lots of LOVE




sekian, salam ramadhan dari aku . buatlah selagi mana kebaikan selagi kita mampu melakukannya . 

Older Post